این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد

:: اخبار

برگزاری همایش ملی توسعه سواحل مکران در دانشگاه امام صادق علیه السلام

همایش ملی توسعه سواحل مکران با تأکید بر دیپلماسی و اقتصاد دریامحور روز دوشنبه ۲۰ آذرماه با حضور مهدی صادقی شاهدانی رئیس اندیشکده دیپلماسی اقتصادی، امیر دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران، حجت الاسلام و المسلمین غلامرضا مصباحی مقدم عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، مصطفی زمانیان رئیس مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری، بابک نگاهداری رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی و عباس مقتدایی نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی توسط اندیشکده دیپلماسی اقتصادی دانشگاه امام صادق (ع) برگزار شد.

نمایه کامل مجموعه مقالات همایش در پایگاه سیویلیکا (Civilica)

به توفیق الهی و سپاس از زحمات پژوهشگران و نویسندگان ارجمند، مجموعه مقالات چهارمین همایش ملی توسعه سواحل مکران (با محوریت حکمرانی و تاکید بر دیپلماسی و اقتصاد دریامحور) شامل 126 عنوان مقاله در پایگاه استنادی سیویلیکا (Civilica) به صورت کامل نمایه شد. برای دریافت فایل مقالات به پیوند زیر مراجعه نمایید: https://civilica.com/l/105544/

توسعه کریدورهای ارتباطی اولویت اصلی کشور/ چین علاقه‌مند به همکاری با ایران در حوزه آبزیان و پالایشگاه‌ها است

هشتمین پیش نشست چهارمین همایش ملی توسعه سواحل مکران (محوریت حکمرانی و تاکید بر دیپلماسی و اقتصاد دریامحور) با موضوع «دیپلماسی اقتصادی در مدل توسعه سواحل مکران» به میزبانی مرکز مطالعات سیاسی و بین‌المللی وزارت امور خارجه و با همکاری اندیشکده دیپلماسی اقتصادی دانشگاه امام صادق علیه السلام برگزار شد. این پیش‌نشست با حضور معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه، رئیس مرکز مطالعات سیاسی و بین‌المللی وزارت امور خارجه و همچنین معاون پژوهشی این مرکز، ظرفیت‌ها و فرصت‌های تقویت دیپلماسی اقتصادی در مدل توسعه مکران را مورد تحلیل و بررسی قرار داد.

فایل های مورد نیاز

شعار همایش

مکران پیشران توسعه ملی

تیزر همایش

پوستر همایش

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.5.3)